Την Πέμπτη οι ανακοινώσεις της Microsoft για το μέλλον του Xbox

xbox

Την περασμένη εβδομάδα, εν μέσω φημών ότι οι αποκλειστικότητες του Xbox θα γίνουν διαθέσιμες σε άλλες πλατφόρμες, ο Phil Spencer ανακοίνωσε μια εκδήλωση που θα περιγράφει λεπτομερώς το μέλλον του Xbox.

Πλέον έγινε γνωστό το “πού” και το “πότε” θα γίνει αυτή η εκδήλωση. Οι επίσημες ανακοινώσει θα γίνουν στο επίσημο podcast του Xbox αυτή την Πέμπτη, 15 Φεβρουαρίου. Το επεισόδιο θα αναρτηθεί στις 10 το βράδυ της Πέμπτης (ώρα Ελλάδος)

Στο εν λόγω podcast δεν θα είναι μόνο ο επικεφαλής του Xbox, Phil Spencer. Η Sarah Bond και ο Matt Booty, οι πρόεδροι των Xbox και Xbox Game studios, αντίστοιχα, θα προσφέρουν επίσης πληροφορίες για το μέλλον του Xbox.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι τα αποκλειστικά παιχνίδια του Xbox θα αρχίσουν να έρχονται σε άλλες πλατφόρμες, όπως τα Hi-Fi Rush, Starfield και Indiana Jones and the Great Circle. Οι φήμες γύρω από αυτή την είδηση έχουν πάρει πολλές διαφορετικές κατευθύνσεις, με ορισμένους να θεωρούν ακόμη και ότι η απώλεια της αποκλειστικότητας υπονοεί ότι το Xbox μπορεί να σταματήσει να κατασκευάζει κονσόλες συνολικά. Ωστόσο κάτι τέτοιο δεν ισχύει, καθώς ο Phil Spencer είπε στους δήλωσε στους εργαζομένους του ότι δεν υπάρχουν σχέδια να σταματήσει η κατασκευή κονσολών Xbox.

Άλλο ένα θέμα που αναμένεται να συζητηθεί στο podcast είναι ο πιο πρόσφατος γύρος μαζικών απολύσεων της εταιρείας, όπου πάνω από 1.900 υπάλληλοι απομακρύνθηκαν, και η ακύρωση ενός παιχνιδιού επιβίωσης της Blizzard που βρισκόταν χρόνια υπό ανάπτυξη.

 

 

Scroll to Top