Αυτός είναι ο «πιο σατανικός ιστότοπος στο ίντερνετ» – Είναι αδύνατο να φύγετε αν τον επισκεφτείτε 

επικίνδυνος ιστότοπος

Ο υποτιθέμενος «πιο σατανικός ιστότοπος στο διαδίκτυο» αποκαλύφθηκε και είναι αδύνατο να φύγετε αφού κάνετε κλικ σε αυτόν.

Το διαδίκτυο μπορεί να είναι ένα από τα πιο ενδιαφέροντα και ενημερωτικά μέρη στον κόσμο, αλλά, όπως αποδεικνύεται εδώ, μπορεί να είναι και ένα από τα πιο επικίνδυνα.

Ο χρήστης του TikToker «Spooky» αποκάλυψε τον πιο σατανικό ιστότοπο σε όλο το διαδίκτυο και εξήγησε τον λόγο που δεν πρέπει ποτέ να τον επισκεφθείτε.«Παρακαλώ μην αναζητάτε τέτοιου είδους ιστοσελίδες. Μπορούν να καταστρέψουν τον υπολογιστή σας, και την ψυχική σας υγεία» αναφέρει ο Spooky σε βίντεο που ανάρτησε στο TikTok. 

Παρά ο ιστότοπος έχει πλέον «κατέβει» από το ίντερνετ, ο Spooky παρότρυνε τους ανθρώπους να μην τον ψάξουν στο Google, καθώς υπολείμματα του έχουν παραμείνει στο διαδίκτυο.

«Ο πιο σατανικός ιστότοπος στο ίντερνετ»

«Το όνομα της ιστοσελίδας ήταν womensalliance.xyz. Και η γυναικεία συμμαχία ήταν μια κλασική ιστοσελίδα “δόλωμα” με σκοπό την εξαπάτηση» αποκάλυψε ο TikToker.

Πρόκειται για έναν ιστότοπος «bait-and-switch» που είναι ουσιαστικά ένα site που προσποιείται ότι είναι κάτι που δεν είναι. Όλοι έχουμε δει τέτοιες απάτες με εγκληματίες να προσφέρουν «iPhones για μόνο 50 ευρώ» ή «τηλεοράσεις ειδικής προσφοράς που πωλούνται σε απίστευτα χαμηλές τιμές».

Όμως, αυτός ο ιστότοπος προσποιούνταν ότι ήταν ένας φεμινιστικός ιστότοπος για την ενδυνάμωση των γυναικών, ενώ προφανώς δεν ήταν.

«Αυτή η ιστοσελίδα περιέχει ιστορίες ενδυνάμωσης γυναικών και μπορεί να είναι προσβλητική για ορισμένους θεατές, συνιστάται διακριτικότητα, 18+» ανέφερε η αρχική σελίδα του ιστότοπου. Όπως αποκάλυψε ο Spooky: «μόλις πατούσατε το κουμπί enter, τα προβλήματα θα ξεκινούσαν».

«Κακόβουλο λογισμικό θα έπαιρνε τον έλεγχο του υπολογιστή σας, αναγκάζοντας τον να μπει σε λειτουργία πλήρους οθόνης και να αυξήσει την ένταση του ήχου στο μέγιστο» ανέφερε ο Spooky, που εξήγησε ότι ήταν αδύνατο για τους χρήστες να φύγουν από τον ιστότοπο. Ο μόνος τρόπος ήταν να αποσυνδέσουν τον υπολογιστή τους από την πρίζα. Καμία άλλη μέθοδος δεν λειτουργούσε.

Ο υπολογιστής των χρηστών άρχιζε να παίζει ένα ασταμάτητο μοντάζ με βίντεο με γυναίκες που βασανίζονται στον ύψιστο βαθμό. Το μοντάζ ήταν ντυμένο» με το τραγούδι «Pretty Woman» του Ray Orbinson.

 

@sp0uk_ If you thought shocksites were random violence, you’re wrong. #sp0uk #horror #gore #goresites #shocksites #evil #scary #horrortok #truecrime #evilexplained ♬ original sound – Spooky

Scroll to Top