Πώς να δημιουργήσετε εικόνες ΑΙ στο Bard της Google

Bard Google ΑΙ εικόνες

Όσοι χρησιμοποιούν τη δωρεάν έκδοση του Bard της Google μπορούν πλέον να χρησιμοποιούν ένα ακόμη χαρακτηριστικό που έχει εδώ και καιρό ο κύριος ανταγωνιστής του, το ChatGPT. Ο λόγος για την δημιουργία εικόνων ΑΙ (τεχνητή νοημοσύνη).

Η Google πρόσθεσε τη δυνατότητα δημιουργίας εικόνων στο Google Bard την περασμένη εβδομάδα, καθιστώντας εξαιρετικά απλό το να μπείτε και να πείτε στο chatbot τι ακριβώς θέλετε να δείτε. Το σύστημα τρέχει με το Gemini Pro και το μοντέλο Imagen 2 της Google για τη δημιουργία των εικόνων, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να περιμένετε μια αξιοπρεπή ισορροπία μεταξύ ποιότητας και ταχύτητας.

Σύμφωνα με την Google, το Bard θα παρέχει «φωτορεαλιστικά αποτελέσματα» όποτε το χρησιμοποιείτε.

Πώς να δημιουργήσετε εικόνες στο Bard

Η δημιουργία εικόνων στο Bard της Google είναι πολύ απλή. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να μεταβείτε στον ιστότοπο του Bard και να πληκτρολογήσετε “create an image” ή “generate an image”, και στη συνέχεια να δώσετε την εικόνα που θέλετε να δείτε.

Τα αποτελέσματα αυτών των προτροπών μπορεί να ποικίλλουν, όπως ακριβώς συμβαίνει με κάθε σύστημα δημιουργίας τεχνητής νοημοσύνης, και θα χρειαστεί μερικές φορές λίγη διαμόρφωση για να βρείτε την τέλεια προτροπή για αυτό που θέλετε να δημιουργήσει το chatbot. Αλλά με λίγη υπομονή, μπορείτε συνήθως να έχετε ένα αξιοπρεπές αποτέλεσμα.

Το σύστημα Imagen 2 της Google είναι αρκετά εντυπωσιακό, ακόμη και σε σύγκριση με άλλα μοντέλα δημιουργίας εικόνων που έχουμε δει, όπως το Midjourney. Αυτό που κάνει τη δημιουργία εικόνων στο Google Bard ιδιαίτερα ωραία είναι ότι συνήθως επιστρέφει μερικές διαφορετικές επιλογές για κάθε προτροπή, γεγονός που μπορεί να μειώσει το μπρος-πίσω.

Αξίζει να σημειωθεί ότι καμία από τις εικόνες που δημιουργείτε μέσω του Google Bard δεν θα μπορεί να χαρακτηριστεί ως “ανθρώπινης δημιουργίας”, όχι μόνο λόγω της ποιότητάς τους, αλλά και λόγω της ενσωμάτωσης του SynthID από την Google, το οποίο ενσωματώνει ένα ψηφιακό υδατογράφημα στα εικονοστοιχεία για να βοηθήσει να φανεί αν μια εικόνα έχει δημιουργηθεί από τεχνητή νοημοσύνη.

Scroll to Top